Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En telefon med många sociala medier appar

Falu kommuns sociala medier

Falu kommun finns på ett flertal sociala medier och syftet är att nå våra invånare där de finns, att dela med oss av Falu kommuns nyheter och aktiviteter och att skapa dialog med invånarna. Syftet är också att bygga relationer och stärka vårt varumärke.

Behandling av personuppgifter

Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig för Falu kommuns officiella sociala kanaler.

Vi vill att du känner dig trygg när du kontaktar Falu kommun, oavsett om det är via telefon, sociala medier eller annat tillvägagångssätt. Därför är det viktigt för oss att informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Regler för våra sociala plattformar

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll om vi bedömer att detta är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Inte heller svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk accepteras. Angrepp på enskilda individer accepteras inte.

Vi ber dig också respektera inlägg och kommentarer som andra gjort. Den som vid upprepade tillfällen bryter mot denna policy kan stängas av från sidan samt få sina inlägg raderade. Var också uppmärksam på att den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare.

Här finns en lista över de sociala medier som ett flertal av kommunens verksamheter är aktiva på.

Vid frågor kontakta Kontaktcenter på nummer 023-830 00.

Sidan uppdaterad 2021-03-22